Trådlyft mot oönskat åldrande

05 november 2019 admin

Skönhet är något som intresserar många och kan vara riktigt roligt att ägna sig åt. Det finns så mycket man kan göra med smink, löshår, naglar och kläder. Man kan lätt ändra sitt utseende från en dag till en annan och skifta mellan olika stilar. För många som har ett intresse av detta kan det vara jobbigt att börja se ålderstecken i form av rynkor eller hängig hud. Effekt från krämer räcker bara till en viss gräns och vissa har anlag som gör att ålderstecknen framträder både tydligare och tidigare än för andra. Om man känner att det är något man lider av så finns det kliniker som kan hjälpa en att minska ålderstecken redan i ett tidigt stadie.

Att genomgå en plastikoperation som till exempel ett ansiktslyft kan innebära stora risker. Funderar man på att genomföra ett ingrepp ska man vara väldigt noga med att kolla upp olika kliniker innan. Det viktigaste i valet av klinik är att få bekräftat att den är seriös och har bra omdömen från människor som har varit där och gjort ingrepp.

Det är också bra om man kollar upp vilka olika möjligheter det finns för att få hjälp med sitt ”problemområde”. Att välja det som kräver minst påverkan och risk är oftast det bästa alternativet. Istället för att göra ett ansiktslyft kan man idag göra ett så kallat trådlyft. Det innebär att man går in i huden med kirurgiska trådar och därigenom ger den ett lyft. En klinik som erbjuder den här tekniken hittar du på https://www.85kliniken.se/. Förutom att kunna genomföra ett lyft som innebär mindre risker så är även 85 kliniken certifierad av ”Säker Klinik”. Ett Certifikat som innebär trygghet för kunden genom att kliniken har en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om man skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling.

 

Fler nyheter