Ett hårresande klipp

12 juni 2020 william_eriksson

Varifrån uttrycket att det ”växer så det knakar” kommer är oklart, men vad som inte är oklart är att det kan appliceras på många saker. Är det någonting som växer så det knakar är det håret. Det känns som om det var så nyligen man klippte sig och snart är det väl dags att boka tid hos frisören igen. Lika bra att klippa ordentligt tycker man alltid, men det tycks ändå växa lika snabbt igen. Hur ofta man behöver gå till frisören är i det närmaste hårresande, och då är det ju extra viktigt att man trivs med frisörsällskapet och känner sig nöjd med resultatet!

 

Skvallra om dina grannar

Förr brukade man säga att vill man höra det senaste skvallret om den lokala befolkningen är det frisören man ska gå till. Av någon anledning har det tyckts som att alla inte går till frisören enbart för att klippa sig, utan även för att ventilera om både det ena och det andra och samtidigt få höra det senaste om människorna omkring. Förmodligen talar man främst om mindre orter, men man vet aldrig. Skulle du vilja höra lite skvaller, samtidigt som du fixar till en ny frisyr, om dina grannar i Linköping har du ett exempel på en frisör i Linköping här: http://studio22.se/

 

 

En symbolisk nystart

Men det finns ju som sagt fler funktioner än skvallret om grannarna att få hos frisören. Känslan att vara nyklippt är en härligt fräsch känsla som man borde vilja uppleva åtminstone en gång i månaden. En ny frisyr kan dessutom vara väldigt symbolisk för nystarter av många andra olika slag: ett nytt jobb, en ny stil, personlighet och look. Det kan vara en ny chans att ge ett första intryck – och de chanserna är man inte alltid bortskämd med. Utnyttja dessa kombinationer och gör ett riktigt klipp!

Fler nyheter