Avkopplande spa

25 november 2019 admin

Ibland behöver man en stund för sig själv. Det kan vara en promenad en solig dag eller ta en massage hos den lokala massageterapeuten. Men det kan vara så att det behövs lite extra avkoppling och då är spa ett utmärkt alternativ. Det är möjligt att boka in en  dag med spa för den som ej kan åka iväg på en längre tur. Men det absolut bästa är att boka en hel helg med spa och bara njuta. Sitta i en varm bubbelpool, få massage och en härlig middag på kvällen. Det är verkligen njutning.

 

Spa-anläggningar

Det finns mycket olika sorters spa att välja på med olika inriktningar. Det kan vara spa med asiatiska inslag eller kanske en spa-anläggning som har en mer nordisk inriktning med finsk bastu. Man får helt enkelt läsa på innan man bokar och då maten är en viktigt komponent under vistelsen på spa-anläggningen se då till att de har ett bra kök. Gärna en restaurang som erbjuder hälsomat och att få tillgång till varma drycker gör susen under vistelsen. Uppskattar man skog och natur så är det en god idé att boka in ett besök på spa i Dalarna. Där får man både sjö och skog som utsikt.

 

 

Behandlingar

När man unnar sig en tid på spa så är alla de avkopplande behandlingar något att se fram emot. Det är riktigt rofyllt att lägga sig ner för att koppla av och sedan bli ompysslad. En massage är alltid skönt att få och att sitta länge i bubbelpoolen är avkopplande. Vill man ha skönhetsbehandlingar så brukar det finnas mycket att välja på. Exempelvis så kan man prova en ansiktsbehandling och extra positivt är det om hudterapeuterna jobbar med ekologiska produkter. En annan skön behandling är lerbad och det ger en riktig boost för huden med alla de mineraler som leran innehåller.

Fler nyheter